..

     Ételallergia és táplálékintolerancia portál  -  Food Allergy

.

Honlap infó

Ételallergia nyitólap

Jogi nyilatkozat

Médiaajánlat

Ételallergia kvíz

Impresszum

Ételallergia infó

Ételallergia blog

Táplálékallergia

Életmód

Allergia blog

Egészség

Gasztronómia

Kultúra

Program infó

Könyvajánló

Programok

Hivatkozások

Egészségügy

Orvosi adatbázis

Partnereink

  csirkemell párolt cukorborsóval

.

Gluténmentes, laktózmentes, tejfehérjementes étel

.

Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét!

Hozzávalók négy személyre:

25 dkg cukorborsó hüvelyében, 2 csirkemell, 2 paradicsom, kevés só, grill fűszerkeverék, 1 evőkanál+1 teáskanál étolaj

Elkészítése:

A csirkemellet megmossuk, és hosszában, majd keresztben is kettészeljük. Ha vékonyan szeretjük, kiklopfoljuk. Sózzuk, grill fűszerekkel ízesítjük és az egy evőkanál olajon pirosra sütjük. A cukorborsóhüvelyt mosás után lecsöpögtetjük és az egy teáskanál olajon alacsony hőfokon puhára pároljuk. A hús mellé kanalazzuk, és szeletelt paradicsommal tálaljuk.

Címkék: csirkemell, borsó, húsétel, gluténmentes, laktózmentes, tejfehérje mentes, ételallergia kezelése, lisztérzékenység, laktóz intolerancia, tejallergia, tojásallergia, táplálékallergia, étel, ital, allergiás betegségek, vegetáriánus ételek

 

Copyright © Szegedi Éva, 2006-2009 Minden jog fenntartva

Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva, Udvarhelyi Tamás