..

     Ételallergia és táplálékintolerancia portál  -  Food Allergy

.

Honlap infó

Ételallergia nyitólap

Jogi nyilatkozat

Médiaajánlat

Ételallergia kvíz

Impresszum

Ételallergia infó

Ételallergia blog

Táplálékallergia

Életmód

Allergia blog

Egészség

Gasztronómia

Kultúra

Program infó

Könyvajánló

Programok

Hivatkozások

Egészségügy

Orvosi adatbázis

Partnereink

 jeges paradicsomital

.

.Gluténmentes, laktózmentes, tejfehérje-, tojásmentes, vegetáriánus étel

.

Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét!

Hozzávalók két személyre:

4 dl natúr, csak sóval ízesített paradicsomlé

4 jégkocka

1 mokkáskanálnyi keverék a következő fűszerekből:

majoránna, fehérbors

1/2 mokkáskanál friss összevágott petrezselyem

1 szál petrezselyem a díszítéshez

Elkészítése:

A paradicsomlét a fűszerekkel turmixoljuk.

A jeget összetörjük, előhűtött poharakba tesszük.

A paradicsomot ráöntjük, petrezselyemlevéllel díszítjük.

 

Copyright © Szegedi Éva, 2006-2009 Minden jog fenntartva

Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva, Udvarhelyi Tamás