..

     Ételallergia és táplálékintolerancia portál  -  Food Allergy

.

Honlap infó

Ételallergia nyitólap

Jogi nyilatkozat

Médiaajánlat

Ételallergia kvíz

Impresszum

Ételallergia infó

Ételallergia blog

Táplálékallergia

Életmód

Allergia blog

Egészség

Gasztronómia

Kultúra

Program infó

Könyvajánló

Programok

Hivatkozások

Egészségügy

Orvosi adatbázis

Partnereink

málnaital

.

.Gluténmentes,  laktózmentes, tejfehérjementes, tojásmentes, vegetáriánus étel

.

Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét!

 Hozzávalók két személyre:

4 dl natúr rizstej

1 evőkanál cukor vagy por alakú édesítőszer

8 evőkanál málna

(néhány szem a díszítéshez is)

1 dl növényi eredetű gluténmentes tejszín

 Elkészítése:

 A tejszínt habbá verjük.

A málnát a rizstej felével turmixoljuk.

Hozzáadjuk a cukrot, a többi rizstejet és a habot.

Néhány másodpercig együtt turmixoljuk. Poharakba öntjük, málnával, citromfűvel vagy mentalevéllel díszítjük.

 

Copyright © Szegedi Éva, 2006-2009 Minden jog fenntartva

Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva, Udvarhelyi Tamás