..

     Ételallergia és táplálékintolerancia portál  -  Food Allergy

.

Honlap infó

Ételallergia nyitólap

Jogi nyilatkozat

Médiaajánlat

Ételallergia kvíz

Impresszum

Ételallergia infó

Ételallergia blog

Táplálékallergia

Életmód

Allergia blog

Egészség

Gasztronómia

Kultúra

Program infó

Könyvajánló

Programok

Hivatkozások

Egészségügy

Orvosi adatbázis

Partnereink

nyárson sült zöldségek

.

.Gluténmentes, laktózmentes, tejfehérjementes, tojásmentes, vegetáriánus étel

.

Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét!

Hozzávalók négy személyre:

Ez az ételünk vöröshagymával készült!

2-3 db paradicsom, 1 kisebb padlizsán, 1 kígyóuborka, 3-3 db burgonya, 1 alma,   2-3 fej lilahagyma, étolaj, só, bors ízlés szerint (laktózmentes grill fűszerkeveréket is használhatunk).

Elkészítése:

A megtisztított zöldségféléket tetszés szerint vágjuk darabokra: kockákra vagy karikára. Megsózzuk, megborsozzuk, vagy glutén- és laktózmentes grill fűszerkeveréket szórunk rá. Ha grillen sütjük meg, fémnyársra húzzuk a zöldségeket, bekenjük olajjal és szép pirosra sütjük. Bő olajban is kisüthetjük, ilyenkor hurkapálcára "fűzzük" a hozzávalókat.

 

Copyright © Szegedi Éva, 2006-2009 Minden jog fenntartva

Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva, Udvarhelyi Tamás