..

     Ételallergia és táplálékintolerancia portál  -  Food Allergy

.

Honlap infó

Ételallergia nyitólap

Jogi nyilatkozat

Médiaajánlat

Ételallergia kvíz

Impresszum

Ételallergia infó

Ételallergia blog

Táplálékallergia

Életmód

Allergia blog

Egészség

Gasztronómia

Kultúra

Program infó

Könyvajánló

Programok

Hivatkozások

Egészségügy

Orvosi adatbázis

Partnereink

paradicsom rucolával és mozzarellával

.

.Gluténmentes, tojásmentes, vegetáriánus étel

.

Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét!

Hozzávalók:

20 dkg rucola

6-7 szem paradicsom

30 dkg mozzarella sajt

egy kávéskanál frissen őrölt bors

egy teáskanál gyümölcsecet (alma, málna vagy szőlő)

egy kávéskanál tengeri só

 

 Elkészítése:

A rucolát és a paradicsomot alaposan megmossuk és szűrőben lecsöpögtetjük.

Lereszeljük a mozzarella sajtot.

A zöldségeket a sajttal összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, majd ráöntjük  a gyümölcsecetet és újra összekeverjük

Egy órán át hűtjük és hidegen tálaljuk.

Kiváló húsételekhez köretnek vagy salátának.

 

Copyright © Szegedi Éva, 2006-2009 Minden jog fenntartva

Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva, Udvarhelyi Tamás