..

      Ételallergia és táplálékintolerancia portál  -  Food Allergy

.

Honlap infó

Ételallergia nyitólap

Jogi nyilatkozat

Médiaajánlat

Ételallergia kvíz

Impresszum

Ételallergia infó

Ételallergia blog

Táplálékallergia

Életmód

Allergia blog

Egészség

Gasztronómia

Kultúra

Program infó

Könyvajánló

Programok

Hivatkozások

Egészségügy

Orvosi adatbázis

Partnereink

    sárgabaracksaláta almával

.

.gluténmentes,  laktózmentes, tejfehérjementes, tojásmentes, vegetáriánus étel

.

Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét!

Hozzávalók négy személyre:

8 db sárgabarack

2 alma

1 evőkanál apróra vágott dió vagy mandula

1 teáskanál apróra vágott mentalevél

2 evőkanál cukor

1 zacskó vaníliás cukor

2 egész citrom

2 evőkanál víz

 Elkészítése:

 A citromok levét kicsavarjuk, és összekeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral és a vízzel.

A barackot és az almát alapos mosás után kockákra vágjuk.

Tálba tesszük, mentalevelet, diót vagy mandulát szórunk rá, összekeverjük, majd elöntjük a cukorsziruppal.

Lehűtve tálaljuk

 

Copyright © Szegedi Éva, 2006-2009 Minden jog fenntartva

Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva, Udvarhelyi Tamás