..
      Ételallergia és táplálékintolerancia portál  -  Food Allergy

.

Honlap infó

Ételallergia nyitólap

Jogi nyilatkozat

Médiaajánlat

Ételallergia kvíz

Impresszum

Ételallergia infó

Ételallergia blog

Táplálékallergia

Életmód

Allergia blog

Egészség

Gasztronómia

Kultúra

Program infó

Könyvajánló

Programok

Hivatkozások

Egészségügy

Orvosi adatbázis

Partnereink

   Zöldborsó krémleves

.

gluténmentes, laktózmentes, tejfehérjementes , tojásmentes, vegetáriánus étel

.

Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét!

Hozzávalók négy személyre:

40 dkg zöldborsó, 1 dl növényi főzőkrém, pár csepp citromlé, késhegynyi őrölt fehérbors, késhegynyi őrölt szerecsendió, késhegynyi kurkuma, ízlés szerint só, késhegynyi gyömbér, kevés apróra vágott petrezselyem zöldje

 

Elkészítése:

A borsót megfőzzük, majd amikor kihűlt, turmixgéppel vagy botmixerrel pépesítjük. Hozzákeverjük a növényi főzőkrémet, kis vízzel hígítjuk, a sózzuk, fűszerezzük, felforraljuk, beleszórjuk a petrezselymet és tálaljuk.

 

 

Copyright © Szegedi Éva, 2006-2009 Minden jog fenntartva

Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva, Udvarhelyi Tamás